Kruidige, smeuïge, echte koek!
Deze oude wijvenkoek maak je zonder geraffineerde suiker en is kostelijk smeuïg! Voor het geval je nu dreigt af te haken: de smaak van de koek is zoet, herkenbaar en kruidig. Dat komt door de stroop en de honing. De combinatie aan kruiden geven deze koek precies het juiste evenwicht. Bovendien zet je hem binnen een kwartier in de oven.
Met dit heerlijke recept zet je in een handomdraai een echte oude wijvenkoek op tafel. Zet een vers bakkie koffie of thee, snijd een dikke plak verse koek, besmeer royaal met roomboter en geniet van deze Gronings lekkernij.
Maak het eenvoudig om van te genieten!
Recept verhuisd
Dit recept is verhuisd naar het kookboek Maak het met Marieke.
Sommige van mijn favoriete recepten, zoals dit, hebben een plekje gekregen in mijn kookboek.
Waarom?
Zo bied ik een betere ervaring.
In het kookboek vind je:
*Meer inspiratie: Dit recept staat tussen andere heerlijke gerechten die perfect bij elkaar passen.
*Handige tips: Extra aanwijzingen en variaties om het nog gemakkelijker en leuker te maken.
*Alles bij elkaar: Geen losse pagina's of zoektochten meer, maar een hele verzameling recepten binnen handbereik.
Kookboek
Dankzij jouw support en enthousiasme kan ik blijven werken aan nieuwe kook- en bakideeën.
Benieuwd waar dit recept gebleven is?
Neem een kijkje in Maak het met Marieke, het staat daar met liefde voor je klaar.