Havermoutreep in de krant

Heerlijke havermoutreep is een prima dagstart

Deze no-bake havermoutreep is zonder geraffineerde suikers. Het is slechts een kwestie van mengen en voilà, klaar is je tussendoortje vol power. Dit is een krachtpatser die veel energie levert en dat langzaam afgeeft. Daarmee voorkom je snaaien. Tegelijkertijd levert de reep echte brandstof, waardoor je met power aan het werk gaat! Al deze factoren zorgen ervoor dat het hier thuis vrijwel altijd voorhanden is.

Fiets
Aangezien ze hier thuis ook lange afstanden naar werk en school fietsen, wordt het ook vaak meegenomen als tussendoortje. Dan is het wel even belangrijk om het zo koud mogelijk mee te geven, liefst gewoon bevroren. De reep rolt uit elkaar op kamertemperatuur. Daarom zet ik vaak het bakje met een blokje reep in de vriezer en dan hoef je het alleen uit de vriezer te pakken `s morgens. Gemak creëren is belangrijk, anders nemen ze weer de lege maar suikerrijke evergreen of sultana mee...

 

Recept verhuisd
Dit recept is verhuisd naar het kookboek Maak het met Marieke.
Sommige van mijn favoriete recepten, zoals dit, hebben een  plekje gekregen in mijn kookboek.

Waarom?
Zo bied ik een betere ervaring.
In het kookboek vind je:

*Meer inspiratie: Dit recept staat tussen andere heerlijke gerechten die perfect bij elkaar passen.

*Handige tips: Extra aanwijzingen en variaties om het nog gemakkelijker en leuker te maken.

*Alles bij elkaar: Geen losse pagina's of zoektochten meer, maar een hele verzameling recepten binnen handbereik.

Kookboek
Dankzij jouw support en enthousiasme kan ik blijven werken aan nieuwe kook- en bakideeën.
Benieuwd waar dit recept gebleven is?
Neem een ​​kijkje in Maak het met Marieke, het staat daar met liefde voor je klaar.

 

 

De kookboeken Huisgemaakt met Marieke, het Proefschrift en de nieuwe uitgave Maak het met Marieke hebben onderling geen overlap; elk recept is uniek.

  Uiteraard wel allemaal in de gezellige, herkenbare stijl van Maak het met Marieke, waardoor een complete serie het leukst is!