Wat is het geheim van een lekkere macaroni? Dit zijn de belangrijkste twee. Als eerste: het krokant uitgebakken gehakt. Aangezien dat de structuur van je macaroni bepaalt. Neem daarom de tijd om dit goed uit te bakken. Het tweede geheim is de saus niet laten sudderen, snel werken dus. Dat betekent dat je de tomatenpuree en de paprika slechts kort verwarmt. Zo komt er weinig vocht vrij, waardoor de macaroni niet kleffig wordt.
Zodra je deze weetjes toepast, is je macaroni constanter en lekkerder. Om die reden deel ik onderstaand recept enthousiast.
Recept verhuisd
Dit recept is verhuisd naar het kookboek Maak het met Marieke.
Sommige van mijn favoriete recepten, zoals dit, hebben een plekje gekregen in mijn kookboek.
Waarom?
Zo bied ik een betere ervaring.
In het kookboek vind je:
*Meer inspiratie: Dit recept staat tussen andere heerlijke gerechten die perfect bij elkaar passen.
*Handige tips: Extra aanwijzingen en variaties om het nog gemakkelijker en leuker te maken.
*Alles bij elkaar: Geen losse pagina's of zoektochten meer, maar een hele verzameling recepten binnen handbereik.
Kookboek
Dankzij jouw support en enthousiasme kan ik blijven werken aan nieuwe kook- en bakideeën.
Benieuwd waar dit recept gebleven is?
Neem een kijkje in Maak het met Marieke, het staat daar met liefde voor je klaar.